logo

CaixaForum Macaya

Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

CaixaForum Macaya, Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

facebook twitter vimeo instagram

ESCOLA D'ESTIU

Escola d'estiu

Cloenda de l’Escola d’Estiu 2017
Escola d'Estiu 2017
Societat, història, creació

20 de juliol 2017


 

Dijous 20 de juliol, amb motiu de la finalització dels cursos de l’Escola d’Estiu, es va celebrar l’acte de cloenda amb l’entrega  dels certificats d’assistència i un refrigeri.

 

 

PROGRAMA

La setmana del 3 al 6 de juliol es van impartir els cursos “Societat mediàtica i totalisme”, per Albert Chillón i Lluís Duch, i “Sàvies. Una història de la dona i del saber”, per Adela Muñoz Páez. La setmana del 10 al 13 de juliol  Doris Moreno i Xavier Torres van impartir “Luter, el protestantisme i la cultura europea. Les Reformes i els orígens del món modern” i Alain-Paul Mallard i Jorge Carrión “Borges i Cortázar. Literatura entre dos segles”. Per últim, la setmana del 17 al 20 de juliol van tenir lloc “Fotografia: l’art d’explicar històries”, per Laia Abril, i “Les nacionalitats a Europa després de 1945”, per Xosé Manoel Núñez Seixas.

 

860-PROFESSORS ESCOLA ESTIU

 

A la imatge, els professors de l’Escola d’Estiu 2017: Albert Chillón, Lluís Duch, Adela Muñoz Páez,  Doris Moreno, Xavier Torres, Alain-Paul Mallard,  Jorge Carrión, Laia Abril i  Xosé Manoel Núñez Seixas.


CaixaForum Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona

LOCALITZACIÓ