logo

CaixaForum Macaya

Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

CaixaForum Macaya, Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

facebook twitter vimeo instagram

PONENT

Anna A. Ramos Sanz

Es directora de la Fundació Mies van der Rohe (Barcelona). Arquitecta per Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC, amb Diploma d’Estudis Avançats del Programa de Doctorat en Construcció, Restauració i Rehabilitació Arquitectònica, Departament de Tecnologia de l’Arquitectura – UPC.

Professora associada de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC al Departament de Tecnologia de l’Arquitectura des de 2003, és membre electe del Consell del Departament des de 2005. Anteriorment va impartir docència a la School of Architecture de la UIC Barcelona i al Graduat Superior de Disseny de la UPC. En l’àmbit internacional, ha impartit docència en escoles d’arquitectura europees i nord-americanes, ha presentat ponències en congressos de recerca i ha participat en reunions d’organismes internacionals.

Abans d’assumir la posició actual al capdavant de la Fundació Mies van de Rohe, va establir el seu estudi professional a Barcelona durant setze anys, on desenvolupava projectes tant de rehabilitació com d’obra nova d’habitatges i d’equipaments públics, culturals i de serveis.

Va ser adjunta a la Direcció a l’Àrea de Relacions Internacionals de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC en el període 2014-2016 i coordinadora acadèmica del programa de mobilitat TU Berlín / ETSAB des de 2012 fins a 2016.

En el període 2005-2008 va ser presidenta de l’Agrupació de Joves Arquitectes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (AJAC), que organitza el Premi AJAC per a joves arquitectes.