logo

PALAU MACAYA

Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona

PALAU MACAYA Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona

facebook twitter twitter

PONENT

Ramos_Anna

Anna A. Ramos Sanz

Es directora de la Fundació Mies van der Rohe (Barcelona). Arquitecta per Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC, amb Diploma d’Estudis Avançats del Programa de Doctorat en Construcció, Restauració i Rehabilitació Arquitectònica, Departament de Tecnologia de l’Arquitectura – UPC.

Professora associada de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC al Departament de Tecnologia de l’Arquitectura des de 2003, és membre electe del Consell del Departament des de 2005. Anteriorment va impartir docència a la School of Architecture de la UIC Barcelona i al Graduat Superior de Disseny de la UPC. En l’àmbit internacional, ha impartit docència en escoles d’arquitectura europees i nord-americanes, ha presentat ponències en congressos de recerca i ha participat en reunions d’organismes internacionals.

Abans d’assumir la posició actual al capdavant de la Fundació Mies van de Rohe, va establir el seu estudi professional a Barcelona durant setze anys, on desenvolupava projectes tant de rehabilitació com d’obra nova d’habitatges i d’equipaments públics, culturals i de serveis.

Va ser adjunta a la Direcció a l’Àrea de Relacions Internacionals de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – UPC en el període 2014-2016 i coordinadora acadèmica del programa de mobilitat TU Berlín / ETSAB des de 2012 fins a 2016.

En el període 2005-2008 va ser presidenta de l’Agrupació de Joves Arquitectes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (AJAC), que organitza el Premi AJAC per a joves arquitectes.

ACTES