logo

CaixaForum Macaya

Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

CaixaForum Macaya, Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

facebook twitter vimeo instagram

PONENT

Cristina Monge

Politòloga i doctora per la Universitat de Saragossa, on imparteix classes de sociologia. Les seves àrees d’interès són la sostenibilitat i la qualitat democràtica i, en especial, la governança per a la transició ecològica, assumpte que treballa a centres de recerca com Globernance, el BC3 i l’itdUPM, o al patronat d’Ecodes.

 

Forma part del consell assessor de Llorente y Cuenca i de la revista Ethic. Des del 2018 participa al Fòrum de Govern Obert, des del 2019 al Consell Assessor de Cooperació al Desenvolupament i, des de la seva creació, al Grup assessor metodològic del projecte de rendició de comptes de la presidència del govern d’Espanya, «Complint».

 

És autora de 15M: Un movimiento político para democratizar la sociedad (2017) i ha coordinat l’obra col·lectiva Tras la indignación. 15M: Miradas desde el presente (2021). Coautora, conjuntament amb Raúl Oliván de Hackear la Política (2018) i, amb JJ Verón, de La Iniciativa Social de Mediación de los conflictos del agua en Aragón (2019). És coeditora de la col·lecció “Más Cultura Política, Más Democracia”, en col·laboració amb Gedisa i presidenta de l’associació «Más Democracia».