logo

CaixaForum Macaya

Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

CaixaForum Macaya, Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

facebook twitter vimeo instagram

PONENT

Ferran Utzet

Entre els darrers espectacles que ha dirigit destaquen Sopa de pollastre amb ordi d’Arnold Wesker, Dansa d’agost de Brian Friel (guanyadora de quatre premis Butaca, entre ells el millor espectacle de 2016) i Un obús al cor, de Wajdi Mouawad (codirigit amb Oriol Broggi). A més dels espectacles esmentats, també ha dirigit La presa, de Conor McPherson, i Traduccions/Translations, de Brian Friel. Durant quatre anys va ser ajudant de direcció d’Oriol Broggi en espectacles com Incendis de Wajdi Mouawad, Luces de bohemia de Ramón María del Valle-Inclán, Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand o Electra de Sòfocles.

Va dirigir Les millors ocasions, de Jordi Casanovas, a la Sala Flyhard el 2013, i va col·laborar com a adjunt a la direcció en la segona versió d’Una història a la catalana, també de Jordi Casanovas, estrenada a la Sala Gran del TNC.

Ha impartit cursos i tallers al Col·legi de Teatre de Barcelona, a la Sala Beckett i a La Casona, entre d’altres. També treballa des de fa més de deu anys com a formador teatral en l’àmbit del teatre universitari dirigint el grup de teatre de l’escola de disseny Elisava.

Com a actor, es va formar a La Casona amb Fernando Griffell i en diversos tallers amb mestres com Christophe Marchand, Christian Atanasiu, Lilo Baur, Álex Navarro o Sergei Ostrenko.