logo

CaixaForum Macaya

Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

CaixaForum Macaya, Pg. de Sant Joan 108, Barcelona

facebook twitter vimeo instagram

PONENT

Sara Berbel Sánchez

Sara Berbel Sánchez és doctora en Psicologia Social i postgraduada en Anàlisi i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona. Actualment és directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona. Ha estat directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, presidenta de l’Institut Català de les Dones i coordinadora de polítiques d’igualtat, de promoció econòmica i d’economia social a l’Ajuntament de Barcelona. El 2015 va fundar Empowerment Hub, un projecte per a l’apoderament personal, professional i social.

Va rebre el premi Aspasia en defensa de l’equitat de gènere (2014) i va ser invitada pel Departament d’Estat dels Estats Units com a experta en lideratge de gènere a l’International Visitor Leadership Program «Women in Leadership: Advancing Women, Advancing Humanity».

És autora d’El cuerpo silenciado, Sin cadenas, Nuevas formas de libertad en el siglo XXI, Directivas y empresarias. Mujeres rompiendo el techo de cristal i Ideas que cambian el mundo. Més informació a: https://sites.google.com/view/saraberbel/