="80%"> ="80%"> » Sara Berbel Sánchez
logo

PALAU MACAYA

Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona

PALAU MACAYA Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona

facebook twitter twitter

PONENT

Berbel_SARA

Sara Berbel Sánchez

Sara Berbel Sánchez és doctora en Psicologia Social i postgraduada en Anàlisi i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona. Actualment és directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona. Ha estat directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, presidenta de l’Institut Català de les Dones i coordinadora de polítiques d’igualtat, de promoció econòmica i d’economia social a l’Ajuntament de Barcelona. El 2015 va fundar Empowerment Hub, un projecte per a l’apoderament personal, professional i social.

Va rebre el premi Aspasia en defensa de l’equitat de gènere (2014) i va ser invitada pel Departament d’Estat dels Estats Units com a experta en lideratge de gènere a l’International Visitor Leadership Program «Women in Leadership: Advancing Women, Advancing Humanity».

És autora d’El cuerpo silenciado, Sin cadenas, Nuevas formas de libertad en el siglo XXI, Directivas y empresarias. Mujeres rompiendo el techo de cristal i Ideas que cambian el mundo. Més informació a: https://sites.google.com/view/saraberbel/